Προφίλ Εταιρείας

 

Λίγα Λόγια Για εμάς

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Π.ΣΤΑΜΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1986 και αποτελεί δημιούργημα της οικογένειας ΣΤΑΜΟΥ. Με την επιτυχημένη δραστηριοποίησή της στον κλάδο του γυαλιού και τη δυναμική εξέλιξη από τα νεότερα μέλη της οικογένειας, η εταιρεία εξειδικεύεται στην τεχνολογία του γυαλιού, διαθέτοντας την κατάλληλη υποδομή και την εμπειρία να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και να ξεπεράσει κάθε προσδοκώμενη πελατειακή επιθυμία.

Οι Υπηρεσίες μας

Με οργανωμένο τμήμα μελετών έργων, στελεχωμένο με Μηχανικούς και κατάλληλα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, έχουμε τη δυνατότητα να μελετήσουμε, να επιβλέψουμε και να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε γυάλινη εφαρμογή. Με λίγα λόγια προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις, καθώς κάθε έργο απαιτεί ξεχωριστή πρόκληση για εμάς.

Οι Στόχοι μας

Με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη προσφέρουμε λύσεις τόσο σε νέες όσο και υφιστάμενες κατασκευές με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την υψηλή αισθητική. Σε συνεργασία με τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής υαλοπινάκων στον κόσμο (AGC, SAINT-GOBAIN, PILKINGTON) καθώς και τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων τεχνολογίας (GEZE, DORMA, CASMA) προσφέρουμε μια ευρεία λίστα προϊόντων που καλύπτει τόσο τις κατασκευαστικές ανάγκες όσο και τις ανάγκες της βιομηχανίας επίπλου και διακόσμησης.

 

Θερμή Πρόσκληση

Μια επίσκεψη στο χώρο μας θα σας έλυνε κάθε είδους απορία αλλά παράλληλα θα μας γέμιζε με ικανοποιήση,απόψεις & ιδέες για την καλύτερη συνεργασία...

Καινοτόμες Λύσεις

Στοιχεία Επικοινωνίας

5ο χλμ. Λαρίσης-Συκουρίου
Τηλ.: (+30)2410 575 333
Φαξ: (+30)2410 575 355
Κιν.: (+30)697 2661651
(+30)697 7840459
Email:info@afoistamou.gr